Aanmelden
Zorgondersteuner

De schakel tussen opdrachtgever en nemer.

Aanmelden Zorgondersteuner

Als Soprano Zorg Ondersteuner, ben je het verlengstuk van de begeleider. Vaak worden wij als ondersteuner ingezet, omdat er bijvoorbeeld een personeelstekort is of als er een hoog risico op agressie is. Het kunnen hele rustige diensten zijn, maar ook zeer intensieve diensten zijn. Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en in goede lichamelijke conditie bent.

Alvorens wij je inzetten als Zorgondersteuner, dien je eerst bij ons een cursus te hebben gevolgd. Pas wanneer je hiervoor geslaagd bent, kun je ingepland worden. Wij hebben hiervoor gekozen om een onderscheid te maken en alleen goed gekwalificeerde mensen in te zetten! Binnen de zorg werk je met kwetsbare doelgroepen. De kwaliteit van zorg wordt voor een grotendeels bepaald door de kwaliteit van de medewerkers. Ook voor de zorgondersteuners is het belangrijk om goed geschoold te zijn, zodat je een kwalitatief goede dienstverlening weg kunt zetten! Wil je weten wat onze cursus inhoudt? Klik dan op de volgende knop op doorgelinkt te worden naar onze cursus Soprano Zorg Ondersteuner (dan een knop met een doorlink erna)

Heb je interesse om te werken als Soprano Zorgondersteuner?

Vul dan onderstaand formulier in!

  Wat ons uniek maakt.

  Groot netwerk, korte lijnen

  Hoewel ons netwerk over heel Nederland verspreid is, heb jij contact met één contactpersoon om de lijntjes kort te houden.

  Service en klantgericht

  ouw succes is voor ons belangrijker dan ons eigen succes. Wij zullen altijd dat stapje extra zetten om onze samenwerking te verbeteren.

  De beste kwaliteit

  Kwaliteit is het toverwoord bij Soprano Dienstverlening. Onze medewerkers worden intensief gescreend om deze kwaliteit te waarborgen.

  Op zoek naar een betrouwbare partner?

  Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

  Contact

  Telefoonnummer