Aanmelden
Toezichthouder

De schakel tussen opdrachtgever en nemer.

Aanmelden Toezichthouder

Heb jij affiniteit met veiligheid, ben jij altijd scherp en alert en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is werken als toezichthouder vast op je lijf geschreven!

Als toezichthouder bij Soprano Dienstverlening, is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je op een zorginstelling en houdt je het veilig en rustig tijdens de nachtelijke uren en de andere dag loop je op een bouwterrein en draag je zorg voor de veiligheid van het terrein.

Bij Soprano Dienstverlening staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit verwachten wij ook van onze medewerkers. Hierdoor hebben we een streng selectie procedure om zo onze kwaliteit hoog te houden. Immers ben jij ons visitekaartje!

Op dit moment hebben wij vacatures in Emmen (Drenthe) als nachtwaker. Je zal dus hoofdzakelijk in de nachtelijke uren ingezet worden.
Wij zoeken dan ook toezichthouders welke binnen een straal van max 15 km rondom Emmen woonachtig zijn! Voor zzp’ers is dit niet van toepassing!

Heb je interesse in deze functie, dan vragen we je vriendelijk om alles vragen hieronder te doorlopen.

Heb je interesse om te werken als toezichthouder?

Vul dan onderstaand formulier in!

  Wat ons uniek maakt.

  Groot netwerk, korte lijnen

  Hoewel ons netwerk over heel Nederland verspreid is, heb jij contact met één contactpersoon om de lijntjes kort te houden.

  Service en klantgericht

  ouw succes is voor ons belangrijker dan ons eigen succes. Wij zullen altijd dat stapje extra zetten om onze samenwerking te verbeteren.

  De beste kwaliteit

  Kwaliteit is het toverwoord bij Soprano Dienstverlening. Onze medewerkers worden intensief gescreend om deze kwaliteit te waarborgen.

  Op zoek naar een betrouwbare partner?

  Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

  Contact

  Telefoonnummer