Dienstverlening

De schakel tussen opdrachtgever en nemer.

Soprano Dienstverlening

Welkom bij Soprano Dienstverlening, waar kwaliteit en zorg samenkomen om het leven van anderen te verbeteren. Als eigenaren en partners, Jan en Joán Scheepstra, hebben we een diepgaande passie voor het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan mensen in nood. Als gediplomeerde zorgprofessionals begrijpen we de complexiteit en de behoeften van onze cliënten, en we zijn vastbesloten om hen de beste zorgervaring te bieden.

Bij Soprano Dienstverlening bieden we een scala aan diensten aan, ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze cliënten. Eén van onze belangrijkste diensten is het trainen van medewerkers tot zorgondersteuners, waardoor we een getalenteerd en deskundig team kunnen samenstellen dat klaar staat om de zorgsector te ondersteunen.

Soprano Dienstverlening nemen we alle zorgen en controles uit handen

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste zorgondersteuners een uitdaging kan zijn, en daarom bieden wij een bemiddelingsdienst aan waarbij we zorgondersteuners op basis van detachering of projectbasis leveren. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan zorginstellingen en detacheringsbureaus met specialisatie in de zorg, kunnen we snel schakelen en een team formeren dat perfect aansluit bij de behoeften van onze cliënten.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen bemiddeling. We kunnen ook bemiddelen tussen crisisplaatsingen en cliënten binnen ons uitgebreide netwerk, waardoor we mensen in nood snel kunnen helpen en de juiste ondersteuning kunnen bieden op het juiste moment.

Bij Soprano Dienstverlening nemen we alle zorgen en controles uit handen, zodat onze cliënten zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun welzijn en herstel. Onze toewijding aan kwaliteit en zorg staat centraal in alles wat we doen, en we streven ernaar om een verschil te maken in het leven van de mensen die we bedienen

Wat ons uniek maakt

Groot netwerk, korte lijnen

Hoewel ons netwerk over heel Nederland verspreid is, heb jij contact met één contactpersoon om de lijntjes kort te houden.

Service en klantgericht

ouw succes is voor ons belangrijker dan ons eigen succes. Wij zullen altijd dat stapje extra zetten om onze samenwerking te verbeteren.

De beste kwaliteit

Kwaliteit is het toverwoord bij Soprano Dienstverlening. Onze medewerkers worden intensief gescreend om deze kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

Contact

Soprano Dienstverlening

Pioniersweg 18
7826 TA Emmen

Telefoonnummer