Bemiddeling

De schakel tussen opdrachtgever en nemer.

Bemiddeling zorgprofessionals

Ontdek onze selecte groep van ongeveer 50 zelfstandige zorgondersteuners, stuk voor stuk getraind volgens onze hoogwaardige interne opleiding. Deze professionals staan klaar om ingezet te worden op basis van detachering of projectbasis. Bij Soprano Bemiddeling draait alles om kwaliteit. Daarom leveren wij geen ad-hoc diensten; wij geloven dat zorgvuldige selectie en matching cruciaal zijn voor het leveren van de beste zorg.

Onze focus ligt op het bemiddelen van zorgondersteuners, niet van MBO/HBO gediplomeerde zorgmedewerkers. De enige twee gediplomeerde professionals die wij aanbieden, onze eigenaren Jan en Joán Scheepstra.

 

Maar hoe gaat onze bemiddeling te werk?

Het begint met een kennismakingsgesprek waarin de opdrachtgever zijn wensen kenbaar maakt. Als Soprano Bemiddeling aan deze eisen kan voldoen, gaan we aan de slag. We selecteren zorgvuldig de meest geschikte kandidaten uit ons bestand en na een grondige screening en een positief kennismakingsgesprek kunnen zij direct aan de slag.

Bij Soprano Dienstverlening nemen wij alle zorgen uit handen. We houden alle dossiers bij en zorgen voor de controle op zaken zoals recente VOG’s, juiste verzekeringen en BHV-certificeringen. Op die manier kan de instelling zich volledig richten op het bieden van hoogwaardige zorg.

Bij ons ben je geen klant, maar een partner. Samen streven we naar de beste zorg. Dat is ons motto, dat is waar wij voor staan.

Wat ons uniek maakt

Soprano Dienstverlening neemt ook de controles uit handen.

Voor zorgprofessionals hebben wij de volgende checklist:

Z

Welke diploma’s behaald en controle op echtheid

Z

Wat voor ervaring

Z

Referentie check

Z

Aanvraag VOG

Z

Verzekeringen goed op orde

Z

Welke jaarlijkse scholingen worden bijgehouden

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

Contact

Soprano Dienstverlening

Pioniersweg 18
7826 TA Emmen

Telefoonnummer